EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Започва специализираното изложение  "Месомания"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Започва специализираното изложение  "Месомания"

mail06:54 | 05.10.2022прегледи 840 коментарикоментари 0


Какво стои зад  замяната на животинските протеини с растителни протеини в някои от модерните напоследък хранителни режими?
Колко месо годишно консумират индустриализираните западни нации и какви са прогнозите за производството му на Организацията на ООН за прехрана и земеделие? Как да разпознаем качествените продукти по рафтовете в магазините, които можем без колебание да сложим на трапезата?
 
Отговорите ще дойдат на международното специализирано изложение  МЕСОМАНИЯ 2022 от 5-ти до 8-ми октомври в Интер Експо Център. 29-то издание на форума ще представи най-добрите продукти на родните производители и преработватели на месо. Организатор е Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ).
 
На площ над 1600 кв. м. в зали 1 и 2 на изложбения център посетителите ще открият вкусни традиционни и нови продукти, продукти по иновативни рецепти и технологии на производство, както и защитени в Европейския съюз месни продукти и деликатеси.
 
По време на МЕСОМАНИЯ 2022 АМБ ще проведе и „Дни на българското месо“. Проектът „Дни на българското месо“ се осъществява с подкрепата на Министерство на земеделието и ДФ „Земеделие“.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg